Prehranska dopolnika

Vse informacije in opisi na spletni strani Lekarne Melisa Škofije (www.lekarna-skofije.si) so zgolj informativnega značaja in nikakor niso nadomestilo za nasvete, diagnozo in ustrezno zdravstveno pomoč, saj niso priznani s strani zdravstvenega osebja. Trditve o posameznih izdelkih, ki jih najdete na celotni spletni strani Lekarne Melisa Škofije niso namenjene za zdravljenje ali preprečevanje bolezni. V primeru, da jemljete zdravila in/ali druga prehranska dopolnila, se pred uživanjem naših prehranskih dopolnil skupaj z drugimi dopolnili ali zdravili posvetujte s svojim zdravnikom ali terapevtom.

Prehranske in zdravstvene trditve na deklaracijah prehranskih dopolnil spletne trgovine Lekarne Melisa Škofije so v skladu z Uredbo komisije (EU) št. 432/2012 z dne 16. maja 2012. Tekstovni opisi posameznega izdelka pa so le informativne narave in niso bili potrjeni s strani Evropske agencije za varnost hrane (EFSA).

Kozmetični proizvodi

Vsi kozmetični proizvodi Lekarne Melisa Škofije upoštevajo Uredbo Evropskega parlamenta in komisije (ES) št. 1223/2009 z dne 30. novembra 2009 o kozmetičnih izdelkih in so prijavljeni v evropski kozmetični portal (CPNP – cosmetic products notification portal).

V primeru, da imate s stanjem kože kakršnekoli težave ali da ste na katerokoli sestavino, uporabljeno v kozmetičnem proizvodu Lekarne Melisa Škofije, alergični, se pred uporabo posvetujte s svojim zdravnikom ali dermatologom.