Obvestila

Najboljši dodatki proti izpadanju las

Če je izpadanje las pretirano, se lahko izkaže, da je uporaba dodatka proti izpadanju las zmagovalna izbira.

Ti izdelki za izpadanje las za ženske in moške so posebej oblikovani za reševanje problema šibkih, tankih in izpadajočih las.

Težava, ki se pogosto pojavi v menjavi letnih časov in ki ljudi, ki trpijo zaradi nje, poišče ustrezne rešitve za hitro zgostitev in ponovno rast las.

Poglejmo torej, od česa je odvisna izguba las in kako lahko posežete z jemanjem najprimernejših dodatkov.

Zakaj izpadajo lasje: vzroki
Na zdravje las lahko vplivajo številni dejavniki, pa tudi padec, katerega vzroke pogosto najdemo v najrazličnejših razlogih: hormonskih, genetskih ali prehrambenih, če naštejemo le nekatere.

Jeseni je torej pojav padajočih las veliko pogostejši kot poleti, ko pa je rast veliko hitrejša.

Zakaj torej lasje izpadajo? Proces padanja lahko vpliva na:

Genetska nagnjenost;
Stres in čustvene travme;
Agresivni estetski tretmaji (barvanje, beljenje, perm itd …);
Sezonske spremembe;
Prekomerna izpostavljenost lasišča soncu poleti;
Kožne motnje (dermatitis, luskavica itd.);
Pomanjkanje vitaminov in mineralov.
Včasih se lahko potegujete za kritje in se izognete izpadanju las, tudi preprosto s spremembo načina življenja V nekaterih primerih bo morda treba vključiti nekatere temeljne snovi, da bodo lasje zdravi in ​​močni.

Kako se izogniti izpadanju las?

Dober dodatek za izpadanje las je zagotovo odlična in veljavna pomoč za krepitev lasnih čebulic in olajšanje rasti zdravih las.

Vendar to ni edino orodje, ki je na voljo in v nobenem primeru ni dovolj samo za izboljšanje zdravja las in preprečevanje izpadanja las.

Pravzaprav je treba jemanje dodatka proti padcu las spremljati s sprejetjem nekaterih temeljnih vsakodnevnih navad in praks za izboljšanje splošnega zdravja lasišča in s tem za krepitev las.

Med njimi so:

Upoštevajte pravilno in uravnoteženo prehrano na osnovi stročnic, žit, zelenjave, sadja, oreškov in živil na osnovi vitaminov, mineralnih soli in omega3;
Ne prekoračite vnosa dima in alkoholnih pijač, ki preprečujejo absorpcijo hranil za zdravje las;
Izogibajte se vsem virom stresa;
Negujte lase, jih pogosto umivajte in uporabljajte občutljive izdelke, primerne za vaš tip las;
Lase posušite s sušilcem za lase, ki ni prevroč in dobro odmaknjen od glave (oddaljen vsaj 15 cm).
In dodatki? Kot smo že povedali, lahko dragoceno pomoč za rast zdravih in močnih las prispeva dodatek proti padcu las na osnovi vitaminov, antioksidantov in številnih drugih hranil.

Poglejmo torej, kdaj jih je treba vzeti in kako izbrati najboljši dodatek proti padcu za vaše lase.

Ali dodatki za lase delujejo? Kdaj jih vzeti
Izpadanje las je normalno in ni treba skrbeti: dejansko se na dan izgubi do 100 las. To je zato, ker so lasje živi organizem z ustaljenim življenjskim ciklom, po katerem padejo in jih nadomestijo novi.

V nekaterih obdobjih pa je veliko lažje opaziti povečanje količine odpadlih las, ki so videti tudi bolj dolgočasni, krhki in dolgočasni. Ta pojav je zelo očiten predvsem:

Med spremembo sezone;
V zahtevnih in stresnih trenutkih v življenju.
V vseh teh obdobjih je zelo treba jemati vitamine in zelo hranljive snovi, da bodo naši lasje dobili še svetlejši in bolj zdrav videz.

Vendar učinkovitost jemanja dodatkov za lase zahteva določeno stalnost njihove uporabe. Idealno je, da jih začnemo jemati vsaj nekaj mesecev pred spremembo sezone, za skupno zdravljenje v treh mesecih.

V primeru, da je težava z izpadanjem las bolj zakoreninjena in pogosta, lahko ponovite več ciklov dodatkov, z odmori po dva meseca na tri.

Očitno dodatki za lase vedno delujejo do te mere, da se sprejmejo tudi navade, ki lahko zmanjšajo situacije, ki lahko poškodujejo lase, kot so: uravnotežena prehrana, izogibanje stresu in pravilna skrb za lase.

Kaj so naravni dodatki za lase
Lasje so v veliki meri sestavljeni iz trdnih beljakovin, kot je keratin, ki je beljakovina, zelo bogata z žveplovimi aminokislinami (vsebovana v jajcih, mesu in ribah), ki daje sijaj in volumen, za preostalo vodo pa lipidi in elementi v sledovih. in pigmenti, ki namesto tega dajo barvo.

Zdrava in uravnotežena prehrana in dober dodatek za lase naj bi torej zadostovali za pravilno oskrbo z bistvenimi hranili, kot so:

Beljakovine in aminokisline (keratin, metionin, cistein, lizin, biotin, tavrin, arginin itd.);
Antioksidantni flavonoidi, ki jih najdemo predvsem v sadju;
Mineralne soli, vsebovane v številnih rastlinskih in živalskih živilih;
Vitamini, zlasti koncentrirani v svežem sadju in zelenjavi;
Maščobne kisline in Omega3, prisotni v ribah in suhem sadju.
Beljakovine, aminokisline, vitamini in antioksidanti, če se dobro premešajo, vam omogočajo učinkovitejši boj proti izpadanju las in njihovo krepitev, kar daje prednost mikrocirkulaciji in hrani lasišče.

Najboljši dodatek za izpadanje las: katere izbrati?

Najboljši dodatek za izpadanje las je izbran predvsem glede na vrsto pomanjkanja.

Na primer, pri izbiri je treba upoštevati, da imajo moški pomanjkanje vitaminov in prehranske potrebe, ki se močno razlikujejo od žensk.

Torej, da bi razumeli, katera je najprimernejša, je vedno dobro narediti bolj poglobljene analize in se tako izogniti domnevnim napačnim formulacijam. V vsakem primeru mora imeti popoln dodatek za lase sestavo, ki jo sestavljajo:

Vitamin A;
Vitamini skupine B (B1, B3, B5, B6 in B7);
Vitamin C;
Vitamin D;
Vitamin E;
Železo;
Cink;
Magnezij;
Baker;
Selen.
To so snovi, ki lahko s svojim specifičnim delovanjem spodbudijo mikrocirkulacijo lasišča ter popravijo in nahranijo poškodovane lase, jim dajo moč in elastičnost ter se izognejo padcem.

Dajte lasišču več življenja.

Okrepite svoje lase in jih naredite lepše, bolj zdrave in sijoče z izbiro prave prehranske podpore med številnimi dodatki za lase, ki so na voljo v spletni lekarni Melisa.

V našem katalogu boste našli zelo veljavne dodatke za keratin in druge bistvene snovi, ki bodo vaše lase ohranile zdrave.