fbpx

CAUDALIE KOZMETIKA

Caudalie je naravna linija za nego obraza in telesa, ki je nastala v francoski pokrajini Bordeaux, ki je poznana po dolgoletni tradiciji gojenja vinske trte. Ekskluzivni patenti in aktivne sestavine temeljijo na zdravilnih izvlečkih vinske trte.

Kozmetični izdelki niso testirani na živalih. Linija Caudalie je vrhunska združitev znanosti, narave in glamurja. Izdelki ne vsebujejo parabenov, fenoksietanola, ftalatov, mineralnih olj, natrij lauret sulfata, sestavin živalskega izvora.Caudalie je enološki izraz v francoščini, ki meri trajanje okusa vina v ustih. Boljše ko je vino, dlje časa ostaja okus na jeziku in s tem vino dosega višjo število Caudalijev.

Laboratorij Caudalie je razvil nov patent, ki temelji na unikatni kombinaciji polifenolov iz grozdja in na koktajlu šestih čistilnih naravnih eteričnih olj (sivka, limonina trava, geranija, rožmarin, limona in poprava meta). Te aktivne sestavine delujejo sočasno v izdelovanju učinkovite pregrade pri nastanku P. acnes bakterije, ki je odgovorna za kožne madeže, in ustvarjajo oksidacijo sebuma, ki je glavni razlog, da pride do vnetja por in puste kože.

Vsebina in slike so avtorsko zaščitene. LEKARNA MELISA Škofije - Kristina Bele | Spodnje Škofije 174A, Spodnje Škofije, 6281 Škofije